Amsterdam

+31 848397279

Search

Dr. Pitch | Coming Soon

Een Pitstop voor jouw Sales Pitch – het kan binnenkort online!

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie waarbij je een pitch moet doen, een nieuwe klant moet binnenhalen, een financiering rond moet krijgen, oftewel een verhaal moet doen waar je een mega indruk moet maken, voor de groep moet knallen en waar de vonken vanaf moeten spatten? Dan heb je een goed verhaal nodig met de juiste voorbereiding. Dr. Pitch gaat jou daarbij helpen.

Boek een consult of doe een pitstop met jouw reeds bestaande (Sales) Pitch!

Binnenkort gaat de officiële site online, maar je kunt dr. Pitch nu al uitproberen voor een gereduceerd tarief!

The Sales Pitch Stop

Sales Pitch Stop

Superleuk dat ZZP-en; gesprekken met mogelijke investeerders, je schoenen verslijten op netwerkfeestjes, lobbyen op congressen en beurzen en ondertussen vraag jij je af:

Vertel ik mijn verhaal wel efficiënt genoeg? Zou mijn pitch effect hebben gehad? Hij leek zo enthousiast maar waarom heb ik daarna niks meer gehoord? Was ik niet te lang aan het woord? Heb ik wel de juiste dingen gezegd?

Herken je dit en heb jij ook vragen over jouw (sales) Pitch: maak dat een pit stop met je Sales Pitch en doe de Sales Pitch Stop! 

Duurt maar 45 minuten en je gaat beter voorbereid naar een gesprek of evenement.

Omdat de online versie (via skype) net van start is gegaan kun je hem nu doen voor een kennismakingsprijs van €79,-. (ipv €99,-) 

make appointment

In onderstaande filmpje, gemaakt door een van de Sales Pitch Stop deelnemers op de MarCom, zie je hoe de Sales Pitch Stop werkt op een beurs of evenement. 

1-op-1 consult

1-op-1 Consult

Hulp en advies nodig bij het geven van een presentatie? Maar eigenlijk ben je te laat begonnen met voorbereiden en heb je snel wat begeleiding nodig?

Een uitgebreide cursus volgen duurt te lang en is te duur…..boek dan een 1-op-1 Skype consult voor het snelste, minst tijd innemende, persoonlijke advies. Ook dan ben  je bij Dr. Pitch aan het goede adres voor een snelle check-up van jouw presentatie!

Omdat ik net begonnen ben met de online versie mijn trainingen betaal je voor een consult van 1,5 uur nu tijdelijk €159,- (ipv €189,-)

Gewoon omdat ik jou ook graag wil leren kennen en het te gek vind om jou via deze weg verder te helpen met presenteren.  Laat je gegevens achter via onderstaande link en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Make appointment

Offerte op maat

Offerte op maat

Worstel jij met een presentatie die je binnenkort moet doen of heb je een belangrijk (verkoop) gesprek in het vooruitzicht?

Wil je in het algemeen jouw presentatie technieken verbeteren of over je podium angst heenkomen? Of zoek je een leuke workshop/training om met jouw gehele afdeling te doen?

Let’s go dan! Ik ga je helpen en zorg ervoor dat zowel de opbouw van de presentatie, het onthouden ervan alsook het presenteren zelfs voor jou een eitje wordt!

Laat via deze link jouw gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

make appointment