Amsterdam

+31 848397279

Search

Dr. Pitch | Official Launch Coming Soon…

Een Pitstop voor jouw Sales Pitch – het kan binnenkort online!

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie waarbij je een pitch moet doen, een nieuwe klant moet binnenhalen, een financiering rond moet krijgen, oftewel een verhaal moet doen waar je een mega indruk moet maken, voor de groep moet knallen en waar de vonken vanaf moeten spatten? Dan heb je een goed verhaal nodig met de juiste voorbereiding. Dr. Pitch gaat jou daarbij helpen.

Boek een consult of doe een pitstop met jouw reeds bestaande (Sales) Pitch!

Binnenkort gaat de officiële site online, maar je kunt dr. Pitch nu al uitproberen voor een kennismakingstarief!

The Sales Pitch Stop

Sales Pitch Stop ‘Express’

(1-op-1 online coaching)

Superleuk dat ZZP-en; gesprekken met mogelijke investeerders, je schoenen verslijten op netwerkfeestjes, lobbyen op congressen en beurzen en ondertussen vraag jij je af:

Vertel ik mijn verhaal wel efficiënt genoeg? Zou mijn pitch effect hebben gehad? Hij leek zo enthousiast maar waarom heb ik daarna niks meer gehoord? Was ik niet te lang aan het woord? Heb ik wel de juiste dingen gezegd?

Herken je dit en heb jij ook vragen over jouw (sales) Pitch: maak dat een pit stop met je Sales Pitch en doe de Sales Pitch Stop! 

Duurt maar 45 minuten en je gaat beter voorbereid naar een gesprek of evenement.

Omdat de online versie (met live coaching moment) net van start is gegaan kun je hem nu doen voor een kennismakingsprijs van €99,-. (ipv €149,-) 

make appointment

In onderstaande filmpje, gemaakt door een van de Sales Pitch Stop deelnemers op de MarCom, zie je hoe de Sales Pitch Stop werkt op een beurs of evenement. 

1-op-1 consult

Personal Training Sessie voor jouw Business Presentatie

(1-op-1 online coaching)

Jij wilt binnenkort dé perfecte presentatie geven? Maar eigenlijk ben je te laat begonnen met voorbereiden en heb je snel begeleiding nodig?

Een uitgebreide cursus volgen duurt te lang en eigenlijk kun je wel een paar goeie tips en tricks gebruiken…..

Boek dan een 1-op-1 online consult voor het snelste, minst tijd innemende, persoonlijke advies. Zowel voor een korte pitch, een sales gesprek of een uitgebreidere business presentatie ben  je bij Dr. Pitch aan het goede adres. 

Dr. Pitch is de online coach voor een snelle check-up van jouw complete presentatie!

Voor de online versie mijn 1-op-1 training betaal je voor een consult van 1,5 uur nu tijdelijk €185,- excl. 21% btw (ipv €225,- excl. btw)

Gewoon omdat jouw volgende presentatie de beste moet zijn die je ooit gegeven hebt! Laat je gegevens achter via onderstaande link en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Make appointment

Offerte op maat

Sales Pitch Stop ‘Enterprise’

(in-company training)

Zoek je een leuke workshop/training om met jouw gehele afdeling te doen? 

Willen jullie in het algemeen de presentatie technieken verbeteren of moeten sommigen over hun presentatie angst heenkomen?

Zijn er regelmatig belangrijke (verkoop) gesprekken die beter kunnen scoren?

Let’s go dan! Ik ga jullie afdeling helpen en zorg ervoor dat zowel de opbouw van de presentatie, het onthouden ervan alsook het presenteren voor jullie hele team een eitje wordt!

Laat via deze link jouw gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

make appointment