Amsterdam

+31 848397279

Search

Deze opdrachtgevers gingen u voor

Wat nieuw is, is spannend! Maar hoe tof is het als uiteindelijk de gelegenheid zich voordoet en dat je mag “pitchen”! Mij is dat onlangs overkomen en wat is Fabienne vaak door mijn hoofd geschoten tijdens het presenteren! Inmiddels aan de trainingen Present Yourself & The Sales Pitch Stop deelgenomen en ik neem alle tools in zowel privé als werk relateerde situaties mee. Fabienne weet als geen ander, spanning om te zetten in heerlijke adrenaline! Fabienne bedankt voor de knowhow, de prettige manier van trainen en je fijne positieve mindset!

♦ Margreet Heining, accountmanager – hannah SIRC

In my career as a Soccer Head Coach I have given many presentations. Now that I want to branch out into giving professional presentations I wanted to make sure I had the right training and advice. Gerard Egberts strongly recommended Fabienne to me and I can honestly say she did a great job pushing and pulling me into other area’s of presenting I had not been aware of before. With her professional tv background and experience you could see she was alert to which area`s of weaknesses I had and finally got the best out of me. Hard work but she got the best out of myself and made me perform outside my comfort zone. I strongly recommend Fabienne to anyone who has aspirations of giving top class presentations to every group of people.

♦ Rob McDonald, Soccer Coach, Manager, technical advisor

Iedereen binnen Canon Nederland die heeft deelgenomen aan de presentatietraining is enthousiast over de training van Fabienne de Vries. Ze weet waar ze over praat en de resultaten zijn dan ook geweldig. Met goede adviezen op maat, die direct in de praktijk toepasbaar zijn, heeft ze ons een sterke basis gegeven waar we nog vaak van zullen profiteren.

♦ Martin Trampe, Managing Director Canon Nederland N.V.

Fabienne de Vries heeft mij geholpen om een juiste lichaamshouding aan te nemen tijdens het presenteren. Je merkt dat je zelfverzekerder staat tijdens het spreken. Tevens is het erg fijn dat Fabienne je de tricks leert van het structureren van je verhaal. Hierdoor komt je boodschap vele malen beter aan bij de luisteraars.

♦ Jolan Ruiter, online marketeer – hannah SIRC

Fabienne heeft mij geholpen bij het opzoek gaan naar de rode draad in mijn presentaties. Ze heeft mij geleerd om na te denken over wat ik nu echt wil zeggen en waarom dit echt belangrijk is. Ik merkte dat ik nooit zo bewust had stilgestaan bij de structuur van mijn presentaties, en meestal maar gewoon begon met vertellen (want dat is toch het makkelijkste). Door samen na te denken over wat mijn kernboodschap en doelgroep zijn, maar wel echt zelf aan de slag te gaan met het schrijven van mijn ‘speech’, heeft Fabienne mij geholpen bij het vertellen van een boeiend verhaal. Ik heb geleerd dat er zoveel te halen valt, en je zoveel meer kunt bereiken, als je jezelf dwingt om voor je presentatie een aantal dingen op een rijtje te zetten. Want iedere presentatie is weer anders! Ook al is de boodschap hetzelfde, dan kan nog de context of je publiek bijvoorbeeld anders zijn. Dus je moet je aanpassen.
Fabienne’s coaching is scherp, ook op het gebied van non-verbale communicatie. Ze kijkt niet alleen naar de inhoud van je presentatie, maar ook naar je stemgebruik, lichaamstaal, oogcontact, handgebaren etc. Door op deze manier met alle aspecten van het presenteren bezig te zijn, heb ik dat stukje zelfvertrouwen gekregen dat ik nodig had om te groeien in mijn presentatievaardigheden. En Fabienne’s energie helpt hier enorm bij, ze is een erg prettig persoon om mee samen te werken.  

♦ Nina Ribberink – UBACHS/full contact

Fotografie: Mark Uyl

Fabienne de Vries is een lieve spontane vrouw, vol energie, iemand die je op je gemak stelt. Een training waarbij je kriebels hebt, want wat is het spannend om voor een camera en je collega’s een salespitch te presenteren. Aan de hand van haar tips zie je je zelf aan het eind van de dag groeien. Ook de training die wij vanuit hannah SIRC hierop volgend hebben mogen volgen, heeft voor mij weer een verdieping gegeven. Het bewust zijn van je houding, woordgebruik (mijn Limburg accent) en vooral de emotie die je aan een boodschap hangt, zorgt ervoor dat je op een zeer professionele en overtuigende manier een salespitch neerzet. Voor mij was het een uitdaging om een emotie echt te voelen, om de emotie heel snel om te kunnen schakelen. Jezelf op een sterke manier presenteren, de overtuiging in je boodschap en een ander te inspireren is waar Fabienne mij bruikbare tips voor heeft meegegeven.

♦ Jeanne Theunis, accountmanager – hannah SIRC