Amsterdam

+31 848397279

Search

Dagvoorzitterschap

Fabienne is uw gastvrouw bij een event of productie (of dit nu een jubileum, personeelsfeest, fusie, of award uitreiking is). Ze kan uw nieuwe product introduceren of plaats nemen in uw jury, als het bijvoorbeeld gaat om Personal Performance of spreken in het openbaar. Daarnaast begeleid Fabienne graag een discussie panel of is ze uw dagvoorzitter tijdens een symposium of congres.

Read More

Presentatie Trainingen

Vanaf haar 21ste heeft Fabienne de Vries met veel passie gewerkt voor allerlei omroepen; van muziekzender TMF tot NET 5 en van RTL4 tot Het Gesprek. Alle opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren komen samen tijdens de masterclass ‘Perfect Your Business Presentation’ & de workshop “The Sales Pitch-stop”. Verder verzorgt zij diverse corporate services op het gebied van Media, Events en Personal Performance.

Read More

Voice Over

Fabienne zet haar stem in als voice-over voor radio- en televisiecommercials, animaties, documentaires, voorlichting- en bedrijfsfilms, tv programma’s, product presentaties en nieuwe media projecten. Ze was voice over bij TMF, diverse RTL programma’s en is al jaren één van de vaste stemmen van L’Oréal.

Read More