Amsterdam

+31 848397279

Search

PRESENTATIE TRAININGEN

“Na een carrière van ruim 17 jaar in de media, het bedrijfsleven en inmiddels 8 jaar als presentatie coach heb ik gemerkt dat er vele overeenkomsten zijn tussen de entertainment wereld en het bedrijfsleven, met name als het gaat om ‘sales en presenteren’. Een presentatie moet prettig zijn om naar te luisteren, boeiend om naar te kijken en ook nog impact hebben. Ik help mensen de juiste balans te vinden zodat zij de regisseur worden van hun eigen boodschap!”

Alle opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren komen samen tijdens de masterclass ‘Perfect Your Business Presentation’ & de workshop “The Sales Pitch-stop”. Verder verzorgt zij diverse corporate services op het gebied van Media, Events en Personal Performance:

• Presentatie Vaardigheden voor Business Professionals en Management (masterclass);
• How to Present like Steve Jobs (inclusief omgang met PPT Training);
• Presenteer Jezelf (met o.a. uitleg over diverse vormen van Lichaamsstaal);
• Present Your Brand (Beurs teamtraining).

Wilt u meer informatie over de inhoud van de trainingen en/of diensten neemt u dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.

Perfect Your Pitch

Perfect Your Pitch

De ‘Perfect Your Pitch’ training helpt je met het schrijven en overbrengen van jouw pitch en zorgt er ook voor dat je de juiste persoonlijke indruk maakt in die paar cruciale minuten.

Business Presentation

Perfect Your Business Presentation

De masterclass Perfect Your Business Presentation (PYBP) helpt mensen van uw bedrijf in twee dagen creatief om te gaan met diverse presentatievormen, hulpmiddelen en vanzelfsprekend hun persoonlijke manier van presenteren, en non-verbale communicatie. Ook hier wordt aandacht besteed aan de juiste pitch en hoe deze op gepassioneerde en authentieke manier over te brengen.

Body Language

Body Language

Binnen deze workshop wordt vooral aandacht besteedt aan het spreken in het openbaar en/of het verbeteren hiervan. Hoe sta je op een podium, hoe komt het verhaal over, hoe kun je je meer op je gemak voelen tijdens een presentatie. Verstaanbaarheid en technische tips en tricks over podium-, licht- en microfoon-gebruik komen ook aan bod.

De workshop kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van het uitgangspunt van de opdrachtgever. Ook is het mogelijk een workshop te doen in combinatie met een visagist en/of een stylist, voor een complete aanpak over “Personal Performance”.